Untitled

Knjiga Pojedla sem anoreksijo je moja borba z anoreksijo. V njej sem zapisala svojih dolgih 9 let obsedenosti s postavo. Ne želela – hotela – sem biti najbolj suha in najbolj uspešna izmed vseh. Preprosto hotela sem biti popolna. In ta nuja me je privedla do vsega, razen do popolnosti. Bila sem le okostnjak, oblečen v kožo, brez prijateljev, brez nasmeha na obrazu in le z enim ciljem v dnevu: jej manj – telovadi več.

S tem ciljem v mislih, sem se izstradala do te mere, da nisem zmogla več. Imela sem le še zadnjo izbiro: vdaj se ali se bori. Jaz sem izbrala borbo! Kanček želje po življenju mi je preprečil, da bi se dokončno vdala. In temu kančku se moram zahvaliti, da sem danes še živa. Izborila sem si srečno življenje z vsem kar mi pripada zraven.

To pa želim tudi drugim. Ne samo tistim z anoreksijo, ampak prav vsakemu. Knjiga je tako napisana, da se bo v njej prepoznal še marsikdo, ki sploh nima anoreksije. Ob prebiranju se bo vsak zamislil vase in se zagotovo začel bolj ceniti.

Ne verjamete, da se lahko rešite svojih težav? Vsak cilj je mogoče doseči, tudi če gre za najvišjega – srečo. Vendar obupati pa ne smeš nikoli. Če obupaš, ti ne bo uspelo. Če bi obupala jaz, te knjige ne bi bilo. Pa ni pomembna knjiga – pomembno je moje življenje, ki ga sedaj ne bi bilo. In pomembno je vaše življenje. Vas ne zanima kaj vse se bo še zgodilo? Kakšna presenečenja vam je življenje še pripravilo? Vi ste tisti, ki odločate o svojem življenju in svoji sreči. Vi in nihče drug.

Cena: 12,99€ / 7,40€*

Dostava: 3,00€ (Pošta Slovenija – plačilo po povzetju)

 

 

 

NAROČILA PREJEMAMO NA: 

skranjec@hotmail.com

040 933 033

spletna trgovina

*Popust velja do konca meseca junija 2018 ali do razprodaje zalog. Dobavni rok ob potrditvi naročila.