O meni

kranjec spelaTri značilnosti. Toliko sem si dovolila, da povem o sebi. Kar je več od teh treh značilnosti, je nakladanje. Zato, kdo sem jaz?

Preprosta punca, ki ji v življenju na prvem mestu niso slava in denar; pač pa družina, tesni prijatelj, ki je vreden zaupanja  in vedenje, da jo ima nekdo rad. Da lahko nekdomu resnično zaupam, spoštujem najbolj, ker sem tudi sama oseba, ki je vredna zaupanja.

Zelo rada imam pse. Mislim, da se na njih navežem še bolj kot na ljudi. Babica pravi, da imam to po dedku. Zakaj ravno pse? Osebnost, ki jo imajo psi, pove vse. So prijazni, znajo uživati v življenju, radi se potepajo, radi so v naravi in vedno so veseli, ko vidijo nekoga, ki ga imajo radi. In njihova osebnost je pravzaprav zelo podobna moji.

Če  me pogledate iz strokovnega vidika, sem diplomirana dietetičarka, ki je to postala zaradi želje po pomoči drugim. Plus, lahko bi rekli, da sem pisateljica, ker sem ravnokar izdala svojo knjigo.

In to je to, tri značilnosti. No, dovolim si biti toliko drzna in dodati četrto  (ker se ravno nanaša na tretjo) – imela sem motnjo hranjenja. Dvakrat. Dolga leta. Ampak sem našla način in jo premagala – zato sem pod tretjo značilnost tudi lahko napisala, da sem pisateljica. Zdaj pa mi ni dovoljeno več nakladati o sebi. Ker pravzaprav se gre o tebi. O tvoji želji po sreči…