Pojedla sem anoreksijo

Ocenjeno z 5.00 od 5 na podlagi ocene 3 strank
(3 ocen kupcev)

12.99

(DDV ni vključen v ceno, nisem davčni zavezanec)

Dostava: 3,00€ (Pošta Slovenija – na vaš naslov)

Avtorica: Špela Kranjec

Prva izdaja: junij 2016

Strani: 166

Format: 14 x 20 cm

Vezava: mehka vezava

Vpogled v knjigo Pojedla sem anoreksijo

12 na zalogi

Kategorija:

Opis

Knjiga Pojedla sem anoreksijo je moja borba z anoreksijo. V njej sem zapisala svojih dolgih 9 let obsedenosti s postavo. Ne želela – hotela – sem biti najbolj suha in najbolj uspešna izmed vseh. Preprosto hotela sem biti popolna. In ta nuja me je privedla do vsega, razen do popolnosti. Bila sem le okostnjak, oblečen v kožo, brez prijateljev, brez nasmeha na obrazu in le z enim ciljem v dnevu: jej manj – telovadi več.
S tem ciljem v mislih, sem se izstradala do te mere, da nisem zmogla več. Imela sem le še zadnjo izbiro: udaj se ali se bori.
Jaz sem izbrala borbo. Kanček želje po življenju mi je preprečil, da bi se dokončno udala. In temu kančku se moram zahvaliti, da sem danes še živa. Izborila sem si srečno življenje, z vsem kar mi pripada zraven.
To pa želim tudi drugim. Ne samo tistim z anoreksijo, ampak prav vsakemu. Knjiga je tako napisana, da se bo v njej prepoznal še marsikdo, ki sploh nima anoreksije. Ob prebiranju se bo vsak zamislil vase in se zagotovo začel bolj ceniti.
Ker na koncu je najpomembneje, da se imaš rad! 🙂

Dodatne informacije

Teža 0.204 kg
Dimenzije 20 x 14 x 0.9 cm

3 mnenja za Pojedla sem anoreksijo

 1. Ocenjeno 5 od 5

  Bralec knjige

  Knjiga se meni zdi odlična. Avtorica je zelo dobro skozi svojo zgodbo opisala težave in ovire pri premagovanju te bolezni

 2. Ocenjeno 5 od 5

  Bralka knjige

  Sama se (hvala bogu) nikoli nisem srečala z motnjami hranjenja pa vendar sem z branjem knjige spoznala, da se mora vsak na svoj način boriti za svoje življenje, za svojo srečo. Knjiga ti da nov pogled na življenje in upanje za boljši jutri. Knjiga je odlična in VREDNA BRANJA!

 3. Ocenjeno 5 od 5

  Gost

  Odlična zgodba. Cenim vztrajnost in odločnost avtorice pri premagovanju težav z anoreksijo. Moj poklon.

Podaj svojo oceno

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja