Pojedla sem anoreksijo

Ocenjeno z 5.00 od 5 na podlagi ocene 13 strank
(13 ocen kupcev)

12.99

(DDV ni vključen v ceno, nisem davčni zavezanec)

PLAČILO PO POVZETJU

Avtorica: Špela Kranjec

Prva izdaja: junij 2016

Strani: 166

Format: 14 x 20 cm

Vezava: mehka vezava

Vpogled v knjigo Pojedla sem anoreksijo

60 na zalogi

Kategorija:

Opis

Če si želiš ogledati predstavitveni video moje knjige na Kickstarter platformi, klikni TUKAJ.

Knjiga Pojedla sem anoreksijo je moja borba z anoreksijo. V njej sem zapisala svojih dolgih 9 let obsedenosti s postavo. Ne želela – hotela – sem biti najbolj suha in najbolj uspešna izmed vseh. Preprosto hotela sem biti popolna. In ta nuja me je privedla do vsega, razen do popolnosti. Bila sem le okostnjak, oblečen v kožo, brez prijateljev, brez nasmeha na obrazu in le z enim ciljem v dnevu: jej manj – telovadi več.

pojedla sem anoreksijo

S tem ciljem v mislih, sem se izstradala do te mere, da nisem zmogla več. Imela sem le še zadnjo izbiro: vdaj se ali se bori. Jaz sem izbrala borbo. Kanček želje po življenju mi je preprečil, da bi se dokončno udala. In temu kančku se moram zahvaliti, da sem danes še živa. Izborila sem si srečno življenje, z vsem kar mi pripada zraven.

To pa želim tudi drugim. Ne samo tistim z anoreksijo, ampak prav vsakemu. Knjiga je tako napisana, da se bo v njej prepoznal še marsikdo, ki sploh nima anoreksije. Ob prebiranju se bo vsak zamislil vase in se zagotovo začel bolj ceniti.

Ker na koncu je najpomembneje, da se imaš rad! 🙂

Dodatne informacije

Teža 0.204 kg
Dimenzije 20 × 14 × 0.9 cm

13 mnenj za Pojedla sem anoreksijo

 1. Ocenjeno 5 od 5

  Bralec knjige

  Knjiga se meni zdi odlična. Avtorica je zelo dobro skozi svojo zgodbo opisala težave in ovire pri premagovanju te bolezni

 2. Ocenjeno 5 od 5

  Bralka knjige

  Sama se (hvala bogu) nikoli nisem srečala z motnjami hranjenja pa vendar sem z branjem knjige spoznala, da se mora vsak na svoj način boriti za svoje življenje, za svojo srečo. Knjiga ti da nov pogled na življenje in upanje za boljši jutri. Knjiga je odlična in VREDNA BRANJA!

 3. Ocenjeno 5 od 5

  Gost

  Odlična zgodba. Cenim vztrajnost in odločnost avtorice pri premagovanju težav z anoreksijo. Moj poklon.

 4. Ocenjeno 5 od 5

  Bralka

  Super knjiga, ki ti da jasen vpogled v svet nekoga, ki se bori proti anoreksiji. Vsekakor priporočam nakup in branje, kajti gre za knjigo, ki lahko pomaga mnogim. Ne samo tistim, ki so se dejansko borili proti anoreksiji.

 5. Ocenjeno 5 od 5

  Neli Hirsch

  Super knjiga, s super zgodbo, v kateri najdeš veliko dobrih nasvetov za življenje, tudi če nimaš takšnih težav z anoreksijo. Čestitke Špeli za pogum, da se je zaupala svetu. Absolutno priporičam branje!

 6. Ocenjeno 5 od 5

  Knjiga je za vse!

  Zelo dobra knjiga, priporočam branje družinam, ki so kakorkoli povezane z anoreksijo. Le tem bi knjiga zagotovo lahko bila v pomoč. Bi pa po mojem mnenju v knjigi vsak našel nekaj zase. Če ne drugega je, za tiste, ki radi berete, tukaj sicer grozna in resnična a zelo zanimive zgodba.

 7. Ocenjeno 5 od 5

  Uroš

  Komaj čakam da izide tale Kickstarter, ki ga delate da lahko še v angleščini preberem. Hvalaa! 🙂

 8. Ocenjeno 5 od 5

  vsestranska knjiga

  Super knjiga, ki te potegne notr. Jaz sem jo prebrala v enem dnevu.
  Knjiga ima vse, dobre in zalostne zgodbe. Ima trenutke, ko te strese od zalosti. Pojavi se ti veliko vprasanj na katere ti knjiga tudi odgovori. Skratka, poucna, in tudi zanimiva za branje ob prostem casu. Priporocam 1000%

 9. Ocenjeno 5 od 5

  Bralec

  Kmjiga je super, všeč mi je, ker ” razbija ” tabu temo in ponudi vpogled iz nekoga, ki se s tem bojuje. Vse čestitke avtorci !!

  Komaj čakam, da bo še v angleščini

 10. Ocenjeno 5 od 5

  Nina

  Zgodba te tako posrka, da niti ne opaziš koliko časa si gledal v knjigo. Tako pristna izpoved, da te ne pusti ravnodušnega. Prepoznaš se v besedah tudi če nisi trpel za anoreksijo in definitivno nujno čtivo za vse, ki si želijo imeti otrok ali jih že imajo, kajti nikoli ne veš kako lahko zunanji pritisk današnjega sveta vpliva na naše otroke. Res ena boljših knjig, ki sem jih prebrala.

 11. Ocenjeno 5 od 5

  Rok

  Pretresljiva zgodba. Vse lepo in pogumno naprej, Špela!

 12. Ocenjeno 5 od 5

  Rok

  Knjiga, ki da misliti. Srečno in pogumno naprej, Špela!

 13. Ocenjeno 5 od 5

  Jan

  Knjiga o žalosti in pogumu. Srečno Špela!

Podaj svojo oceno

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja