BREZPLAČNA E-knjiga

15 nasvetov ko si na tlehBREZPLAČNA E-KNJIGA: 15 NASVETOV KAJ NAREDITI, KO SE ZNAJDEŠ NA TISTI TOČKI V ŽIVLJENJU, KO SI ČISTO NA TLEH

Se ti zdi, da si se začel odmikati od vseh? Čutiš, da nisi več tak, kot si bil včasih? Tvoje počutje je samo še negativno in sploh ne vidiš več nobenega smisla? Vendar si kljub vsemu ne znaš pomagati? Morda imaš motnjo hranjenja, si depresiven ali pa čisto nekaj drugega? Bila sem tam. Doživela sem to. Zato bi, kot nekdo, ki je to doživljal, rada svetovala še tebi, da ne boš ponavljal mojih napak in se čim prej nazaj dvignil iz dna.

Zato je tu 15 nasvetov kaj bo pomagalo.


12 in pol nasvetov kako pristopiti do otroka ki ima tezavoBREZPLAČNA E-KNJIGA: 12 IN POL NASVETOV KAKO PRISTOPITI DO OTROKA, KI IMA TEŽAVO

Se je vaš otrok začel umikati od vas? Veste, da ima težave, a se vedno bolj zapira vase? Vi pa se sprašujete kaj je narobe in mu ne znate pomagati. Morda ima motnjo hranjenja, je depresiven ali pa je čisto nekaj drugega? Bila sem tam. Doživela sem to. In to so doživeli moji starši. Zato bi, kot otrok, ki je to doživljal, rada svetovala vsem staršem, kako pristopiti do takega otroka.

Vem, da bi mu radi pomagali in nočete, da bi se vaš otrok zapiral še bolj … zato je tu 12 in pol nasvetov kaj narediti, oziroma, ne narediti, da to preprečite.


Bi rad prebral eno izmed zgornjih brezplačnih e-knjig, morda obe? Piši mi mail na elektronski naslov skranjec@hotmail.com, v katerem mi napiši katero izmed brezplačnih e-knjig bi rad prejel.